Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Blog

Gyerekszandál esetében talán könnyebb dolgunk van, ha méretválasztásról van szó, mint zárt gyerekcipők esetében, hiszen látjuk, hogy ténylegesen meddig is ér a gyerkőc lába a szandálban.

Aki rutinos online vásárló, már tudja, hogy a legsarkalatosabb pontja az online gyerekcipő vásárlának, a méretválasztás. A meglátásom, hogy nem beszélünk róla eleget, pedig sok múlik rajta, és sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha körültekintően járunk el a választáskor.  

A Gyerekcipő-sziget webáruház elindulása óta sokszor kérdeznek arról, hogy javaslom-e a szupinált cipőt.

Gyógymasszőrként fontosnak tartom, hogy megfelelő minőségű cipőt adjunk a gyermekünkre, de mindenképpen olyat, ami támogatja a kis lábacskák fejlődését.

Azonban ahhoz, hogy megértsük, hogy miért nem javasolt 2-3 éves korig szupinált cipőt adni a gyermekünkre, arra a gyermeklábak anatómiája adja meg a választ.

 

Te tudod, hogy mire érdemes odafigyelni gyermekszandál választásnál?

Onnantól, hogy a gyermek elkezd önállóan járni, fontos, hogy jó minőségű és tulajdonságú cipőt adjunk a lábára. A gyereklábak egészséges fejlődéséhez egy jó cipő elengedhetetlen, hiszen a nap nagy részében valamilyen lábbelit visel a kicsi. Gyermekszandált sokan választanak (helyesen) ovis illetve bölcsis benti cipőnek is, de mivel most beköszöntött a kánikula, így egy darabig az utcai viselet is jellemzően a szandál. Így fontosnak tartom, hogy tudjuk, mik a jó gyerekszandál ismérvei.