Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Fontos információk

A rendeléseket háromféle módon juttatjuk el Önhöz:

 

  1. Személyes átvétel révén,
  2. Fuvar.hu szolgáltatásával
  3. Foxpost segítségével.

 

 

A fentiek értelmében a következőképpen alakulnak a szállítási díjak:

*Az árak 2022.11.21-től érvényesek visszavonásig!

1. Személyes átvétel

 

A megrendelt terméke(ke)t ingyenesen is átveheti a webáruház raktárában. A webáruház nem üzlet, így a kiscipők átvétele előtt időpont egyeztetés szükséges, a megadott elérhetőségek egyikén. Személyes átvétel esetén, ha a helyszínen szeretne fizetni, csak készpénzes fizetésre van lehetősége. Vagy a rendelés leadásakor előre rendezheti rendelését banki átutalás vagy bankkártyás fizetés útján.


A megrendelt kiscipők személyes átvételére a megrendelés visszaigazolásától számított 3 nap áll rendelkezésre. Amennyiben átvételi szándékát nem jelzi ebben az időszakban, a megrendelés törlésre kerül!

 

2. Fuvar.hu házhozszállítás

(MPL szerződött partnere)


 

 

3.Foxpost csomagautomata


 

A kiscipők raktárról kerülnek kiszállításra, így a megrendelés feldolgozása után a szállítási idő átlagosan 1-5 munkanap.

A Fuvar.hu célkitűzése, hogy könnyebben és hatékonyabban célba érhessen csomagja, a webáruháztól való átvételt követően 2 munkanapon belül kézbesítésre kerül csomagja.

Foxpost automata jelenleg 726 áll rendelkezésre. Automatába átlagosan 2-3 munanap alatt megérkeznek a csomagok, kivéve a túlterhelt időszakokat (pl. karácsony.) Lehetőleg olyan automatába kérje csomagját, ahol a legkényelmesebben és leggyorsabban át tudja venni a megrendelt terméke(ke)t.

A csomagot egy nyitókóddal veheti át, melyet SMS-ben küldenek ki, amikor a csomag már az automatában van. Amennyiben a terméket 14 napon belül visszaküldené, ezt 760 Ft-ért teheti meg, ugyanazzal a nyitókóddal, amellyel átvette a csomagot. 14 napon túl nincs lehetőség visszaküldésre, erre az automata sem ad lehetőséget, nem engedi visszahelyezni a csomagot. A termékvisszaküldésről bővebben olvashat az Információk Termékcsere lehetőség fül alatt.

 

*Utánvétes fizetés esetén:

 

Amennyiben utánvétes fizetést választ, az utánvét összegét Foxpost automatába rendelt csomag esetén az automatánál csak bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel és bankkártyával tudja kiegyenlíteni. 20.000 Ft felett nincs lehetőség utánvétes fizetésre, kizárólag előre utalásos fizetés választható!

 

Előfordulhatnak olyan időszakok, pl. karácsony, amikor az automaták maximális telítettsége miatt megnövekedhet a kézbesítési idő.

 

A Foxposttal kapcsolatos további leggyakoribb kérdéseket megtalálja a Tudástár GYIK részben.

Vállalkozás neve: Gyerekcipő-sziget - Jánosi-Csapó Dorina Zsuzsa e.v.

Székhely, levelezési cím: 2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22.

Személyes átvevő pont: 2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22.

Telefon: +36/30-739-0871

E-mail: info@gyerekcipo-sziget.hu

Internet (webcím): gyerekcipo-sziget.hu

A vállalkozást bejegyző hatóság: Szigetszentmiklós Város Önkormányzat Jegyzője

Nyilvántartási szám: 43570688

Adószám: 67139550-1-33

Bankszámlaszám: 10101140-52770200-01005007

Kamara: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara – PMKIK –

Tárhelyszolgáltató: