Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Fizetés

A webáruházban való rendeléskor többféle fizetési mód közül választhat:

 

1. Készpénzes fizetés (személyes átvétel)

Készpénzes fizetésre személyes átvétel esetén a helyszínen van lehetőség. (Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, azt a rendelés leadásakor tudja megtenni, a Barion rendszerén keresztül. Ennek okán a helyszínen bankkártyás fizetésre nincs mód). 

 

2. Banki átutalás (személyes átvétel/ házhozszállítás/Foxpost csomagautomata esetén/Packeta.hu csomagpont)

 

Bármely szállítási módot választja, lehetősége van banki átutalással (előre utalás) fizetni. A rendelés leadását követően visszaigazolásra kerül a megrendelés. Ezután a visszaigazoló emailben található rendelés számára hivatkozva tudja elutalni a végösszeget.  Az végösszeg beérkezése után kezdődik el a szállítási ügyintézés.

 

A megrendelt termékek végösszegének kiegyenlítésére a rendelés visszaigazolásától számítva 24 óra áll rendelkezésre. Amennyiben, ez nem történik meg, és fizetési szándékát ebben az időszakban nem jelzi, a rendelés törlésre kerül.

 

Utalási adatok:

 

Kedvezményezett neve: Jánosi-Csapó Dorina Zsuzsa e.v.

 

Kedvezményezett bank: Budapest Bank Zrt.

 

Bankszámlaszám: 10101140-52770200-01005007

 

Közlemény rovatban kérem feltüntetni a rendelési azonosítót!

 

(Átmenetileg nem választható) 3. Bankkártyás fizetés Barionon keresztül (személyes átvétel/ házhozszállítás/Foxpost csomagautomata esetén /Packeta.hu csomagpont)

 

Mit jelent a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött Barion tárca egyenleggel fizetni online áruházunkban.

 

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó.

 

Engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizessen kényelmesen és biztonságosan Barionnal!

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

 

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelni a kártya adatokat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail cím és egy jelszó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!

 

Fizetéshez használható bankkártyák:

 

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Visa Electron bankkártya
  • American Express bankkártya

 

Fizessen kényelmesen bankkártya nélkül!

Ha nincsen bankkártyája, fizetéshez használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

 

Ingyenes!

A webáruházban a bankkártyás fizetés a vásárlók részére ingyenes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés is ingyenes. Nincs havi díj sem.

 

Barion Alkalmazás

Igény szerint a Barion alkalmazásokkal követheti vásárlásait, Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat. A webáruházban való fizetéshez nem szükséges az alkalmazást letölteni vagy a Barionnál regisztrálni.

 

Fontos a biztonság!

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja-e meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngészője zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

 

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A bankkártya adatokat webáruházunk nem kapja meg!

 

További információ és ingyenes regisztráció a www.barion.com oldalon.

 

4. Bankkártyás fizetés (Foxpost csomagautomatánál)

 

Amennyiben Foxpost csomagautomatát és utánvétes fizetési lehetőséget választott, akkor a rendelés végösszegét az automatánál kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni.

Látogasson el az automatához, melyet a rendeléskor kiválasztott, adja meg az nyitókódját, majd fizesse ki bankkártyájával az összeget és nyissa ki a rekeszt: a csomag tartalmáról csak Önnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.

 

5. Utánvét (futárnál)

Amennyiben utánvéttel szeretne fizetni és házhozszállítást választott, kiszállításkor kell fizetnie a futárnak, ahol  készpénzzel és bankkártyával tudja rendezni megrendelése végösszegét.