Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Cserelehetőség

Webáruházban való vásárláskor bizony előfordul néha, hogy nem sikerül eltalálni a megfelelő méretet, (cipők esetében) még a leggondosabb méregetés mellett sem. Természetesen Önt is megilleti a 14 napos elállási jog, melynek keretén belül biztosított a csere/elállás lehetősége (a vásárlástól való elállás jogszabályi hátteréről ITT tájékozódhat)!

Amennyiben tehát nem lett jó a választott méret, vagy nem tetszik a termék, lehetősége van cserére vagy elállni a vásárlástól, amennyiben erre irányuló igényét az átvételt követő 14 napon belül jelzi nekem (ezen túl nem áll módomban terméket visszavenni).

 

*Kérem, amennyiben cserélné/visszaküldené a terméket, a csomag visszaküldése előtt vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen: info@gyerekcipo-sziget.hu, vagy telefonon keresztül: +36/30-739-0871, hogy átbeszéljük a pontos teendőket, ezzel elkerülve az esetleges problémákat a cserével kapcsolatban!

Fontos információk a cseréről és az elállásról: 

Vásárlástól való elállás esetén a vásárlót terheli a visszaküldés díja. A terméke(ke)t bármilyen szállítási móddal visszajuttathatja a webáruháznak

Csere és elállás esetén a cipőt csak az eredeti dobozában áll módomban visszavenni! Kérem, hogy felpróbálás előtt ne vágja le az eredeti címkéket mert csak azzal együtt tudom visszavenni a terméket!

Kérem, hogy visszaküldéskor a cipősdobozra ne ragasszon, ne írjon semmit, hanem azt valamilyen csomagolóanyaggal vonja be, és arra írjon, vagy helyezzen címkét, így csökkentve a doboz sérülésének lehetőségét! 

Fontos, hogy a cipő dobozon belüli csomagolását is hagyja sértetlenül (eredeti selyempapírral küldje vissza)! 

Kérem, gondoljon arra, hogy az áru csak az eredeti állapotában képviseli az eladási ár értékét!

Amennyiben azt tapasztalom, hogy nem eredeti állapotban kerül vissza a termék (pl. használati nyomok, címke nincs rajta, nem eredeti dobozában és/vagy selyempapír nélkül érkezik vissza), értékcsökkentnek tekintem. Erről a jogszabály így szól: "Elállás esetén a fogyasztó számára csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használat biztosított, az ezen mértéket  meghaladó használatból, kopásból eredő értékcsökkenésért a fogyasztó felel. Az értékcsökkenés nagysága az elállással érintett termék jellege, értéke (vételára), valamint a fentiek szerinti használatból eredő kopás/elhasználódás mértéke alapján kerül megállapításra."

A visszaküldéshez szükséges egy csere/elállási nyilatkozat, melyet a cipővel együtt szükséges visszaküldeni! Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor e-mailben is jelezheti elállási szándékát az info@gyerekcipo-sziget.hu e-mail címre.

 

A visszaküldött áruk feldolgozása munkanapokon, munkaidőben történik, a beérkezett rendelések sorrendjében.

1. A visszaküldeni kívánt árut a következő címre kérem visszapostázni:

2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22. 

*Utánvéttel feladott csomagokat nem áll módomban átvenni!

2. Visszaküldhető Foxpost automatába is a termék, visszaküldés opciót választva az automatánál (ez esetben is a vásárlót terheli a visszaszállítás díja).

3. Visszahozhatja személyesen is a terméke(ke)t ingyenesen: amennyiben Ön személyesen vette át megrendelését, vagy a közelben lakik, előzetes időpont egyeztetés után személyesen is vissza tudja hozni a terméke(ke)t, (2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22.) így kényelmesen és gyorsan orvosolható a probléma, a készlet függvényében!

*A termékek cseréléséhez szükséges egy cserekérelem, melyet ITT tud letölteni. Ezt kitöltve, aláírva a cipővel együtt kell visszajuttatni, illetve a cseréhez szintén le kell adnia egy rendelést a cseretermékre!

*Vásárlástól való elállás esetén pedig egy elállási nyilatkozat szükséges, melyet szintén a cipővel együtt, kitöltve, aláírva szükséges visszaküldeni. A nyomtatvány ITT tölthető le.