Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Cserelehetőség

Webáruházban való vásárláskor bizony előfordul néha, hogy nem sikerül eltalálni pl. a megfelelő méretet, (cipők esetében) még a leggondosabb méregetés mellett sem. Természetesen Önt is megilleti a 14 napos elállási jog, melynek keretén belül biztosítom a cserelehetőséget is (amennyiben nem szeretne élni a cserelehetőséggel, akkor a vásárlástól való elállási jogáról ITT tájékozódhat)!

Amennyiben tehát nem lett jó a választott méret, vagy nem tetszik a termék, lehetősége van cserére, amennyiben erre irányuló igényét az átvételt követő 14 napon belül jelzi nekem.

Csere esetén 4 megoldás közül választhat:

*Kérem, amennyiben cserélni szeretne, a csomag visszaküldése előtt vegye fel velem a kapcsolatot email-en: info@gyerekcipo-sziget.hu, vagy telefonon keresztül: +36/30-739-0871, hogy átbeszéljük a pontos teendőket, ezzel elkerülve az esetleges problémákat a cserével kapcsolatban!

1. Hagyományos módon: tetszőleges céggel (pl. Magyar Posta) visszapostázza a cipőt a címemre (2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22.) én pedig a lehető legrövidebb időn belül küldöm a csereterméket, az Ön által kiválasztott szállítási címre/átvevőhelyre. A csere csomag kiszállításának díja a webáruházban megszabott díjak szerint alakul, mely a vevőt terheli: Csomagküldő.hu átvevőhelyre: 865 Ft, Foxpost automatába: 865 Ft, Házhozszállítással: 1595 Ft. *Ezek az árak előre utalás esetén érvényesek. A cseretermék visszaküldésénél ha utánvéttel szeretne fizetni, annak díja 395 Ft.

*Utánvéttel feladott csomagokat nem áll módomban átvenni!

2. Csomagküldő.hu speciális csere szolgáltatása (490 Ft) :  Ezt a szolgáltatást akkor tudja választani, ha Csomagküldő.hu átvevőhelyre vagy házhozszállítással kérte a csomagját. A Csomagküldő.hu átvevőhelyek listáját itt találja: www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Ekkor a visszaszállítás díja 490 Ft. Az összeg számlámra való beérkezése után Ön kap egy egyedi kódot, melyet rá kell írni a doboz csomagolására. Így a csomag feladásra kész. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső Csomagküldő.hu átvevőhelyet. Itt tudja feladni a csomagot (csak át kell adni a csomagot az eladónak). Az átvevőhely a többi teendőt intézi.  Miután megérkezett hozzám a csomag, én már küldöm is vissza a csereterméket. A visszaküldés díja szintén a vevőt terheli, a webáruházban megszabott díjak alapján: Csomagküldő.hu átvevőhelyre: 865 Ft, Foxpost automatába: 865 Ft, Házhozszállítással: 1595 Ft. *Ezek az árak előre utalás esetén érvényesek. A cseretermék visszaküldésénél ha utánvéttel szeretne fizetni, annak díja 395 Ft.

*A csomagot utánvéttel nincs lehetőség feladni az átvevőhelyen!

3. Foxpost csomagautomata (ingyenes): Amennyiben Foxpost automatába kérte csomagját és szeretne cserélni, ebben az esetben az automatán keresztül ingyenesen visszaküldheti a terméket. Sétáljon vissza az automatához, írja be a nyitókódot, mellyel átvette a csomagját (sms-ben kapott eredeti nyitókód), és tegye be az egyik rekeszbe a csomagját. Ezzel kész is van! *Azonban érdemes tudnia, hogy a Foxpost automatán keresztül visszaküldött csomagok visszaküldési ideje átlagosan 2 hét! Tehát ez esetben jóval hosszabb ügyintézési határidővel kell számolni!

Ha nem Foxpost automatán keresztül kérte megrendelését, akkor is lehetősége van a csomagautomatán keresztül visszajuttatni a terméke(ke)t, ez esetben a visszajuttatás díja a vevőt terheli. Miután visszaérkezett a csomag, már küldjük is a csereterméket, Foxpost automatába 865 Ft a visszajuttatás díja, melyet szintén a vevő áll.

4. Hozza vissza személyesen (ingyenes): amennyiben Ön személyesen vette át megrendelését, vagy a közelben lakik, előzetes időpont egyeztetés után személyesen is vissza tudja hozni a terméke(ke)t, (2310 Szigetszentmiklós, Ostorfa u. 22.) így kényelmesen és gyorsan orvosolható a probléma, a készlet függvényében!

*A termékek cseréléséhez szükséges egy cserekérelem, melyet ITT tud letölteni. Ezt kitöltve, aláírva a cipővel együtt kell visszajuttatni, illetve a cseréhez szintén le kell adnia egy rendelést a cseretermékre!