Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Bemutatkozás

 

Jánosi-Csapó Dorina vagyok, Szigetszentmiklóson élek férjemmel és két iker kisfiúnkkal. Mióta megszülettek a kisfiaink, egyre azt tapasztalom, hogy nehéz a környékben beszerezni olyan minőségi gyerekcipőket, amik igazán támogatják a gyerekek lábának egészséges fejlődését. A felnőttkori mozgásszervi problémák megelőzésében pedig nagy szerepe van annak, hogy kiskorban milyen cipővel “védjük” gyermekünk lábát az esetleges deformitásoktól.

Gyógymasszőrként fontosnak tartom az egészségmegőrzést és fejlesztést, már kiskorban is. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy elindítom a Gyerekcipő-sziget webáruházat, ahol D.D.Step, Ponte20, ASSO és Szamos márkájú gyerekcipők várják új kis tulajdonosaikat, ahol minden cipő valódi és minőségi bőrből készül, figyelembe véve a kicsi lábak anatómiáját.

A megrendelt termékeket Szigetszentmiklóson személyesen is van lehetőség átvenni, így ha probléma adódna a cipőkkel (pl. méret), szintén van lehetőség személyes ügyintézésre. Ezzel szeretném megkönnyíteni egy picit a helybeli szülők dolgát.

Ezen kívül a webáruház országos kiszállítással működik, így az ország bármely területéről lehetőség van rendelni. 

 

Igyekszem az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíteni a készletet. 

 

A Gyerekcipő-sziget azért is jött létre, mert én személy szerint szeretek interneten vásárolni. Sokszor nem kevés pénzt lehet megtakarítani, és ráadás, ha szállítási költséget sem kell fizetni, mert személyesen van lehetőség átvenni a termékeket. Gyerekcipők esetében fontos a megfelelő méret választása, ehhez igyekszem támpontot adni, megfelelő mérettáblázatokkal, és a termékeknél található megfelelő leírással. Ha mégsem sikerült jól a választás? 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti vagy személyesen visszahozhatja a terméket.

 

Telefonon hétköznapokon 8-16 óráig bármikor hívhat, ha nem venném fel, minden esetben visszahívom. Emailt pedig bármikor írhat, igyekszem minél hamarabb válaszolni!

 

Bármilyen kérdés, kérés esetén szívesen állok rendelkezésére!

 

Keressen bizalommal!

 

Jánosi-Csapó Dorina