Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/739-0871

Blog

Hogyan válasszunk megfelelő méretű gyerekszandált?

Gyerekcipő-sziget webáruház
2022.02.10 18:41
Hogyan válasszunk megfelelő méretű gyerekszandált?

Gyerekszandál esetében talán könnyebb dolgunk van, ha méretválasztásról van szó, mint zárt gyerekcipők esetében, hiszen látjuk, hogy ténylegesen meddig is ér a gyerkőc lába a szandálban.

Ami nagyon fontos online vásárlás esetén, hogy mérjük meg a gyermekünk lábát, és hasonlítsuk össze az adott gyártó méreteivel. Hogy hogyan mérjünk és miért is fontos ez, arról már egy korábbi blogcikkben írtam (erről ITT olvashat).

Szandál esetén a talpi részen található varrás rész fog nekünk segíteni. Akkor választunk jól, ha a leghosszabb lábujj a varrásig ér, így lesz a szandál kellően nagy, de mégsem túl nagy. A varrás és a teljes hossz között általában 1 cm különbség van. Tehát ha ennek megfelelően választunk méretet, akkor kb. 1 cm-ert tud még nőni a gyermek lába. 

Fontos, hogy ne válasszunk túl nagy méretet, mert nem lesz megfelelő, akár futás, szaladgálás közben visszahajolhat a cipő orr része, ami balesetveszélyes is. A gyermek által viselt szandál legyen kényelmes, stabilan tartsa a lábat hátul és elől is. Ezért van az, hogy figyelve a gyermekcipőkkel támasztott követelményekre, csak zárt kérgű szandálokat forgalmazunk. Igyekszünk mindig a gyerekcipőkkel szemben támasztott követelményeknek megfelelően, gondosan összeválogatni gyerekcipő-szandál készletünket.  

 

Tapasztalatok azt mutatják, hogy szandálból (és bélelt cipőből is) általában egy mérettel nagyobb vásárlása javasolt, de ez esetben is mérjük le mindenképp a gyerkőc lábát, és azután döntsünk.  

 

Ha ennek ellenére mégsem sikerült eltalálni a jó méretet, a termék kézhezvételétől számítva 14 napig biztosítjuk a cserelehetőségét, vagy visszatérítjük a vételárat.

 

Reméljük ezek alapján könnyebb lesz szandált választani gyermekednek, hiszen webáruházban vásárolni könnyebb, mint gondolnád. :)

 

Nézd meg legújabb gyerekszandál készletünket:

 

 

Ha pedig segítségre lenne szükséged, keress bizalommal, elérhetőségeink egyikén!