Értékelem, ha értékel!

Véleménye fontos számomra! Kérem, ossza meg velem!

Egy apró visszajelzés a termékkel és szolgáltatással kapcsolatosan nagy segítség azoknak, akik a vásárláson gondolkodnak. Önnek csak pár perc, másoknak hatalmas segítség!

Játék/sorsolás:

Ha az alábbi űrlapon elküldi a termékkel/szolgáltatással kapcsolatos véleményét, vagy a Gyerekcipő-sziget webáruház Facebook oldalán értékelést rögzít, akkor részt vesz a havonta megrendezendő játékon, ahol minden hónapban kisorsolok egy darab 20%-os kupont, melyet 3 hónapig bármely cipőre felhasználhat!

A játék visszavonásáig minden naptári hónap első munkanapján sorsolok. A sorsolásban a szabályzatnak megfelelő, adott naptári hónapban leadott vélemények vesznek rész. A nyertest az általa megadott email címen, Facebook értékelés esetén Facebookon értesítem a nyertest. A Gyerekcipő-sziget webáruház mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertest elérje. Ha a sorsolás után 2 héttel sem sikerül kapcsolatba lépnem vele, akkor a nyereménye elveszik.

A játékban részt vevő személyek vállalják, hogy az eredményhirdetéskor nevük nyilvánosságra kerül az oldal tetején, illetve a Gyerekcipő-sziget Facebook oldalán, illetve az űrlapon leadott vélemények keresztnévvel megjelennek a weboldal véleményei között. A nevezésre használt e-mail címeket bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem kerül kiadásra és közzétételre!

Miért kell megadnom az e-mail címemet?

Mivel a játékban való részvételnek nem feltétele egy előzetes regisztráció, ezért valamilyen módon be kell tudnom azonosítani a jelentkezőt, és kell egy elérhetőség, amin értesíthetjük, ha ő a nyertes. A megadott e-mail cím ezt a célt szolgálja. A játék során begyűjtött e-mail címeket csak és kizárólag a játék lebonyolítás céljából kerül bekérésre. Soha nem kerül felhasználásra kéretlen levelek küldésére, nem kerül továbbadásra harmadik félnek. A megadott e-mail címeket bizalmasan kezelem.

Ezúton is köszönöm, hogy elküldte észrevételét, véleményét!