Bemutatkozás

Jánosi-Csapó Dorina vagyok, Szigetszentmiklóson élek férjemmel és két iker kisfiúnkkal. Mióta megszülettek a kisfiaink, egyre azt tapasztalom, hogy nehéz a környékben beszerezni olyan minőségi gyerekcipőket, amik igazán támogatják a gyerekek lábának egészséges fejlődését. Ezért jutottam arra a döntésre, hogy elindítom a Gyerekcipő-sziget webáruházat, ahol kezdőkészletként D.D.Step, Ponte20 és ASSO márkájú gyerekcipők várják új kis tulajdonosukat. A megrendelt termékeket Szigetszentmiklóson személyesen is van lehetőség átvenni, így ha probléma adódna a cipőkkel (pl. méret), szintén van lehetőség személyes ügyintézésre. Ezzel szeretném megkönnyíteni egy picit a helybeli szülők dolgát.

Igyekszem az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíteni a készletet. Más márkájú termékek beszerzésének sincs semmi akadálya, ehhez mindössze annyi szükséges, hogy jelzi felém igényét az info@gyerekcipo-sziget.hu email címen, vagy a +36/30-739-0871-es telefonszámon.

Minden cipő valódi és minőségi bőrből készül, és figyelembe veszi a kicsi lábak anatómiáját.

A Gyerekcipő-sziget azért is jött létre, mert én személy szerint szeretek interneten vásárolni. Sokszor nem kevés pénzt lehet megtakarítani, és ráadás, ha szállítási költséget sem kell fizetni, mert személyesen van lehetőség átvenni a termékeket. Gyerekcipők esetében fontos a megfelelő méret választása, ehhez igyekszem támpontot adni, megfelelő mérettáblázatokkal, és a termékeknél található megfelelő leírással. Ha mégsem sikerült jól a választás? 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti vagy személyesen visszahozhatja a terméket.

Telefonon hétköznapokon 9-15 óráig bármikor hívhat, ha nem venném fel, minden esetben visszahívom. Emailt pedig bármikor írhat, igyekszem minél hamarabb válaszolni!

Bármilyen kérdés, kérés esetén szívesen állok rendelkezésükre!

Keressenek bizalommal!

Jánosi-Csapó Dorina